Maltepe Üniversitesi | Lise Bilim ve Spor Okulu 2024

Lise Bilim ve Spor Okulu 2024

Lise Bilim ve Spor Okulu 2024 Programı, 22 Ocak-01 Şubat 2024 tarihleri arasında Maltepe Üniversitesinde düzenlenecektir.

Lise Bilim ve Spor Okulunda amacımız lise öğrencilerinin üniversitedeki bilim alanlarını tanımalarını sağlamanın, seçecekleri alanlara ilişkin yeteneklerini keşfetmelerine destek olmanın ve üniversiteye giriş motivasyonlarını yükseltmenin yanı sıra,  daha sonrasında sağlıklı bir tercih yapmalarında da yardımcı olmaktır.

Lise Bilim ve Spor Okulu 2024 Programında lise öğrencilerine Üniversitemizdeki  4 ayrı alandan ders seçme ve 5 ayrı spor dalından da özgürce seçim yapma olanağı sunulmaktadır.

Kayıt için tıklayınız.

Lise Bilim ve Spor Okulu 2024

Programlar:
•    Tıp
•    Mühendislik
•    Gastronomi ve Mutfak Sanatları
•    İşletme ve Yönetim Bilimleri

Spor Dalları:
•    Basketbol
•    Masa Tenisi
•    Tenis
•    Voleybol
•    Yüzme

Maltepe Üniversitesinden Lise Öğrencilerine Özel Lise Bilim ve Spor Okulu
Lise Bilim ve Spor Okulu 2024 Programında, 4 ayrı alandan ders seçme ve 5 ayrı spor dalından da özgürce seçim yapma olanağı sunulmaktadır.

Lise Bilim ve Spor Okulu Nedir?
Lise Bilim ve Spor Okulu; liselilerin üniversite hayatı ve gelecekte seçmeyi düşündükleri meslek hakkında akademik olarak bilgi sahibi olmalarını sağlayan; yarıyıl tatili günlerini keyifle ve üstelik öğrenerek, kendilerini keşfederek geçirebilecekleri bir eğitim kampıdır.

Lise Bilim ve Spor Okulu hangi tarih aralığında olacak?
Maltepe Üniversitesinin planladığı Lise Bilim ve Spor Okulu 22 Ocak-01 Şubat 2024 tarihleri arasındadır.

Lise Bilim ve Spor Okuluna kimler başvurabilir?
Lise Bilim ve Spor Okuluna tüm lise öğrencileri başvuruda bulunabilir.

Birden fazla program seçilebilir mi?
Katılımcı, akademik programlardan yalnızca birini seçebilir.  Ancak Spor Dalları tüm programlar için geçerli olup Programlara katılan öğrenciler istedikleri spor dalını seçebilirler.

Lise Bilim ve Spor Okulu programı hangi günleri ve saatleri kapsamaktadır?
Haftanın dört günü akademik çalışmalar ve spor çalışmaları yapılacaktır. Programa hafta sonu dahil değildir.
10:00 - 13:00, Akademik Çalışmalar
13:00 - 14:00, Öğle Yemeği
14:00 - 17:00, Spor Çalışmaları

*Lise Bilim ve Spor Okulu 2024 ders programı Ön Kayıt Bilgi Formunu doldurulduktan sonra açıklanacaktır.

Maltepe Üniversitesi Lise Bilim ve Spor Okulu avantajları nelerdir?
Öğrenciler seçmek istediği meslek hakkında akademik anlamda fikir sahibi olurken; üniversite hayatını doğrudan deneyimleyebileceklerdir. “Üniversiteyi yaşama”nın ne anlama geldiğini yakından görme fırsatını elde edeceklerdir.

Lise Bilim ve Spor Okulu ödemesi nasıl yapılır?
Katılımcılara gönderilen mail ekinde bulunan “Mail Order Formu”nu doldurup kredi kartıyla ödeme yapılması mümkündür. Gönderilen mailde hesap numarası da paylaşılmaktadır; havale-eft de yapılabilir.

Lise Bilim ve Spor Okulu Katılım Ücreti:
Lise Bilim ve Spor Okulu Ücreti: KDV Dahil 8.000 TL.
Öğrenciler öğle yemeği hizmeti alacaklardır. Programda konaklama bulunmamaktadır.

Son Başvuru Tarihi: 19 Ocak 2024

Ayrıntılı Bilgi için: