Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimizin Başarısı
TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen, 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 2. dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı. Destek almaya hak kazanan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimizin proje bilgileri aşağıdaki gibidir.
Öğrencilerimizi ve danışman hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
PROJE 1: "Moringa Oleifera Yaprağı Tozu İlavesi İle Zenginleştirilmiş Kurabiye Geliştirilmesi"
Proje Danışmanı: Öğr. Gör. Kübra TOPALOĞLU GÜNAN
Proje Yürütücüsü Öğrenci: Betül Buse KARAARSLAN
PROJE 2: "Kullanılmış Kahve Telvesi İle Kombucha Benzeri Bir İçecek Üretimi"
Proje Danışmanı: Öğr. Gör. Tuğçe BOĞA
Proje Yürütücüsü Öğrenci: Mert TEKSARI
PROJE 3: "Bitkisel Sütler İle Vegan Kefir Geliştirilmesi"
Proje Danışmanı: Öğr. Gör. Seda ÇAKMAK KAVSARA
Proje Yürütücüsü Öğrenci: Zeynep ALKUŞ
PROJE 4: "Geleneğe Renkli Bir Dokunuş: Siyah Pirinç Unuyla Zenginleştirilmiş Hengel"
Proje Danışmanı: Arş. Gör. İkbal Ertuğrul DİKEÇ
Proje Yürütücüsü Öğrenci: Eylül EKİNCİ
Saygılarımızla,
REKTÖRLÜK