Maltepe Üniversitesi | Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimizin Başarısı

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimizin Başarısı

 
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük gastronomi yarışması ve festivalini içeren 19. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde Üniversitemizi Güzel Sanatlar Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimiz Zeynep KIHRI, Emir ALPAY, Hüseyin YALLAGÖZ ve Fatih GÜRSOY temsil etmiştir. 
Yetmişi aşkın kategoride Türkiye’den ve dünyadan şeflerin yarıştığı Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde yarışan öğrencilerimiz, JP10 - Üniversite Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekibi kategorisinde gümüş madalya almıştır. 
Öğrencilerimizi kazandıkları başarı için kutluyor, yarışmaya hazırlayan akademisyenlerimiz; Öğr. Gör. Seda ÇAKMAK KAVSARA, Öğr. Gör. Kübra TOPALOĞLU GÜNAN ve Arş. Gör. İkbal Ertuğrul DİKEÇ’e teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Saygılarımla,
REKTÖRLÜK

 

Düşüncede Özgür, Eğitimde Çağdaş, Bilimde Evrensel