Dr. Gabor Mate - Travmanın Bilgeliği ( 17 Mayıs 2022) | Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar İçin Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOYAÇ)
SOKAKTA YAŞAYAN ve ÇALIŞAN ÇOCUKLAR İÇİN UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Maltepe Üniversitesi / SOYAC

Dr. Gabor Mate - Travmanın Bilgeliği ( 17 Mayıs 2022)

Dr. Gabor Mate - Travmanın Bilgeliği

Bağımlılık ve travma alanının duayenlerinden Dr. Gabor Mate’nin çalışmalarını konu alan ‘Travmanın Bilgeliği’ belgeselinin gösterimi için İstanbul’a gelen Dr. Gabor Mate ile SOYAÇ Kurucu Müdürü Doç. Dr. Özden Bademci ve SOYAÇ gönüllüsü yüksek lisans öğrencileri bir araya geldiler.

Dr. Gabor Mate tarafından geliştirilen “Şefkale Soruşturma” terapötik yaklaşımının eğitimini alan SOYAÇ gönüllüsü yüksek lisans öğrencileri, “Şefkale Soruşturma” yaklaşımının travma bilgisine dayalı toplum temelli çalışmalarına, mesleki ve kişisel gelişimlerine katkılarını Dr. Gabor Mate ile paylaşmışlardır.

GALERİ: