Disiplinlerarası Sınıf Ekipleriyle Akran Temelli Terapötik Grup Desteği | Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar İçin Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOYAÇ)
SOKAKTA YAŞAYAN ve ÇALIŞAN ÇOCUKLAR İÇİN UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Maltepe Üniversitesi / SOYAC

Disiplinlerarası Sınıf Ekipleriyle Akran Temelli Terapötik Grup Desteği

Maltepe Üniversitesi Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (SOYAÇ) öncülüğünde, Üsküdar Kaymakamlığı işbirliğiyle "Okuldayız: Üsküdar" Projesi gerçekleştirilmektedir. "Okuldayız: Üsküdar" proje deneyimlerini, proje okulunun idareci ve öğretmenleriyle birlikte tüm ilgililerle paylaşmak üzere, 15-16-17 Haziran 2021 tarihlerinde, çevrimiçi olarak “Okuldayız Üsküdar” Sempozyumu düzenlenmiştir.

“OKULDAYIZ ÜSKÜDAR: Travma Bilgisine Dayalı Okul Temelli Toplum Çalışmaları: SOYAÇ Modeli̇” sempozyumunda yer alan "Disiplinlerarası Sınıf Ekipleriyle Akran Temelli Terapötik Grup Desteği"  başlıklı oturumu izlemek için tıklayın.

Faaliyet Koordinatörü: Doç. Dr. Özden Bademci, Maltepe Üniversitesi SOYAÇ Müdürü, Psikoloji Bölümü

Öğrt. Ali İrfan Gezer, Sınıf Öğretmeni, Hilmi Çelikoğlu Ortaokulu

Faaliyet Kolaylaştırıcıları/Yürütücüleri:

Dyt. Biset Güler, Marmara Üniversitesi Beslenme Ve Diyetetik Bölümü Mezunu

Burcu Sakın, Marmara Üniversitesi Beslenme Ve Diyetetik Bölümü Öğrencisi

Psk. Burcu Özcan, Sınıf Psikoloğu, Maltepe Üniversitesi Beden Psikoterapisi Sertifikalı Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı Öğrencisi

Demet Avil, Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğrencisi

Didem Nur Yaralı, Maltepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğrencisi

Dilan Sürücü, Maltepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrencisi

Emre Balon, Roman Eğitim Gönüllüsü, Trakya Üniversitesi Bankacılık Bölümü Öğrencisi

Furkan Bedri Yılmaz, , Maltepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğrencisi