Spor ile Psikososyal Destek Projesi Dönem Sonu Veli Toplantısı | Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar İçin Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOYAÇ)
SOKAKTA YAŞAYAN ve ÇALIŞAN ÇOCUKLAR İÇİN UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Maltepe Üniversitesi / SOYAC

Spor ile Psikososyal Destek Projesi Dönem Sonu Veli Toplantısı

Maltepe Kaymakamlığı’nın koordinatörlüğünde SOYAÇ işbirliğiyle yürütülen Spor ile Psikososyal Destek  Projesinin dönem sonu veli toplantısı SOYAÇ Müdürü Doç. Dr. Özden Bademci, Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Figen Karadayı, Maltepe Üniversitesi öğrencileri, Maltepe İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Sağbili, antrenörler, spor kulübünün öğrencileri ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Maltepe Gençlerbirliği'nin tenis, yüzme, güreş ve okçuluk branşlarında eğitimlere devam eden öğrencilere projedeki çalışmalarından dolayı başarı belgesi ve ödülleri Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı ve Maltepe Üniversitesi öğretim görevlileri tarafından takdim edildi. Proje ortağı Maltepe Üniversitesi Psikoloji bölümü öğrencisi akran danışmanları, Maltepe Gençlerbirliği projesi öğrenci ve velileriyle toplantı sonunda bir araya geldi.