Okuldayız: Üsküdar Projesi - Proje okulundaki öğretmen ve çalışanlara beden psikoterapisti Prof. Amara Eckert tarafından psikomotrisite atölyesi gerçekleştirildi. | Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar İçin Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOYAÇ)
SOKAKTA YAŞAYAN ve ÇALIŞAN ÇOCUKLAR İÇİN UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Maltepe Üniversitesi / SOYAC

SOYAÇ ve Üsküdar Kaymakamlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen “Okuldayız Üsküdar” Projesi kapsamında tüm okul çalışanları ile proje okulunda, Beden Psikoterapisti Prof. Amara Eckert tarafından atölye çalışması gerçekleştirildi. Prof. Amara Eckert uluslararası beden psikoterapisi klinik psikoloji tezli yüksek lisans programımda ders vermek üzere İstanbul’a gelmiştir.