Okuldayız: Üsküdar Projesi - Faaliyet Kolaylaştırıcı Hemşirelik ve Sosyal Hizmetler Öğrencilerinin Bir Araya Gelmeleri | Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar İçin Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOYAÇ)
SOKAKTA YAŞAYAN ve ÇALIŞAN ÇOCUKLAR İÇİN UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Maltepe Üniversitesi / SOYAC

“Okuldayız: Üsküdar” Projesi kapsamında, her sınıfı desteklemek üzere oluşturulan disiplinlerarası ekibin üyelerinden hemşirelik, sosyal hizmet ve psikoloji bölümlerinin öğrencileri bir araya geldiler. İkinci dönem gerçekleştirilecek çalışmalar için okul idarecileri ve öğretmenler ile birlikte planlama yaptılar. Öğrencilere hemşirelik yüksekokulu öğretim Üyesi Dr. Seher Yurt, SOYAÇ koordinasyon ekibinden Dr. Hasret Saygı ve uzm. psk. Melike Arslan da eşlik ettiler.