Beden Psikoterapisi Sertifikalı Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Programı Tanışma Günü ve Uluslararası Sempozyum | Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar İçin Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOYAÇ)
SOKAKTA YAŞAYAN ve ÇALIŞAN ÇOCUKLAR İÇİN UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Maltepe Üniversitesi / SOYAC

İlk öğrencilerini 2019-2020 akademik yılında alacak olan Beden Psikoterapisi Sertifikalı Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Programı, Maltepe Üniversitesi ve The East London NHS Foundation Trust (ELFT, UK) geliştirilmiştir.

Maltepe Üniversitesi Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar için Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOYAÇ) çalışmalarına eğitim ve süpervizyon desteği veren beden psikoterapisti Prof Amara Renate Eckert ile ilk tohumları atılan beden psikoterapisi sertifikalı klinik psikoloji yüksek lisans programının öğretim programı Research, Innovation and Medical Education at East London NHS Foundation Trust’ın Medikal Direktör’ü olan ve Centre for Psychiatry, Wolfson Institute of Preventive Medicine, Barts and The London School of Medicine and Dentistry, Queen Mary University of London’a bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Frank Röhricht ile oluşturulmuştur.

Prof. Dr. Frank Röhricht ve Prof. Dr. Amara Renate Eckert’in katılımlarıyla Beden Psikoterapisi Sertifikalı Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Programı tanışma günü etkinliği ile “Beden Hatırlar” temalı uluslararası sempozyum 6 Mayıs 2019 Pazartesi günü, saat 13:00'de Maltepe Üniversitesi Süha Arın Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Konuşmacılar: