Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM) | 24.10.2020 || TC Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi - Röportaj çekimi (Ankara)
Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM)

2020-2021 Akademik Yılı'nda birçok üniversitede verilecek olan “Kariyer Planlama” dersi içeriğinde kullanılmak üzere Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından yapılan röportaj çekimi daha sonra tüm üniversite öğrenci ve mezunlarının erişimine açık olarak yayınlanacaktır.

Röportaja Üniversitemizi temsilen Eğitim Fakültesi, Özel Eğitim Öğretmenliği Programı 3. sınıf öğrencisi Mustafa Talha Boyacı katılmıştır.