Hukuk Fakültesi | Doç. Dr. Mete TEVETOĞLU I UNESCO Türkiye Milli Komitesi Üyelik Daveti

Hukuk Fakültesi

Doç. Dr. Mete TEVETOĞLU I UNESCO Türkiye Milli Komitesi Üyelik Daveti

UNESCO Türkiye Millî Komisyonu bünyesinde bulunan Kültürel İfadelerin Çeşitliliği İhtisas Komitesi UNESCO’nun amaç ve ideallerinin ülkemizin öncelikleri doğrultusunda hayata geçirilmesine yönelik çalışmalar yapmak üzere kurulmuştur.

UNESCO Türkiye Millî Komisyonunun 24 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında, hukuk fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Mete TEVETOĞLU'nun,  bilgi ve deneyimlerinin, UNESCO ideallerinin ülkemizde hayata geçirilmesine önemli katkılar sağlayacağı düşüncesiyle, UTMK Kültürel İfadelerin Çeşitliliği İhtisas Komitesi üyeliğine davet edilmesine karar verilmiş olup hocamızı bu değerli görev için tebrik eder, başarılar dileriz.

HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI