MALTEPE ÜNİVERSİTESİ’NDEN HALEP’E DOST ELİ UZANDI!

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ’NDEN HALEP’E

DOST ELİ UZANDI!

Maltepe Üniversitesi tarafından, Halep için yardım kampanyası gerçekleşti. Halep’e yapılan saldırı sonrası evlerini terk etmek zorunda kalan halk için gerçekleşen insani yardım kampanyasında öğrenciler ve personel desteklerini esirgemedi.

Dünyanın gözü önünde insanlık dramına sahne olan Halep için "Onların Yardıma İhtiyacı Var!" adı altında, 16-23 Aralık tarihlerini kapsayan yardım kampanyası, Maltepe Üniversitesi öğrencileri ve personelinin katkılarıyla Haleplilere dost elini uzattı. Toplanan yardımlar, gıda, giyecek, mutfak, barınma ve temizlik malzemeleri olarak gruplandırılarak paketlendi.

Yardım malzemelerinin Halep’e ulaştırılması için Türk Kızılay’ı Tuzla İlkyardım Eğitim ve Afet Yönetim Merkezine aktarımında Rektör Prof. Dr. Şahin KARASAR, "direksiyonun başına" geçti.