Maltepe Üniversitesi | Türkiye Psikiyatri Derneği Tarafından Proje Teşvik Ödülüne Layık Görülen Projemiz

Yürütücülüğünü Tıp Fakültesi öğretim üyelerimizden Dr. Hidayet Ece Arat Çelik'in üstlendiği, Dr. Öğretim Üyesi Burcu Kök Kendirlioglu ve Maltepe Üniversitesi Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi (MÜDEHAM) Müdürü Doç. Dr. Mustafa Erinç Sitar'in araştırmacı olarak görev aldığı "Bipolar Bozukluk Tanılı Bireylerin Birinci Derece Akrabalarında DNA Hasarı ve Baz Çıkarma Onarımı" başlıklı proje, Türkiye Psikiyatri Derneği tarafından düzenlenen 24. Klinik Eğitim Sempozyumunda proje teşvik ödülüne layık görülmüş olup aynı zamanda proje ortağı Dokuz Eylül Üniversitesi BAP birimi tarafından da destek almaya hak kazanmıştır.

Değerli akademisyenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Saygılarımızla.
REKTÖRLÜK