Maltepe Üniversitesi | Patent Eğitimi Duyurusu: II. Patent Verisi ile Teknoloji Trend Takibi

Patent Eğitimi Duyurusu: II. Patent Verisi ile Teknoloji Trend Takibi

Maltepe Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi “MayaTTO” ve PatentEffect işbirliği ile 10 Ocak 2020 tarihinde 9:30-16:30 saatleri arasında Kültür Merkezi Derslik 2’de “Patent Verisi ile Teknoloji Trend Takibi” adlı eğitim düzenlenecektir. Akademisyenlerimize ve öğrencilerimize açık olacak eğitimin sonunda katılım belgesi verilecektir. İlgilenenlerin kayıt yaptırmaları için açılacak link Ocak ayının ilk haftasında duyurulacaktır. Bu linkten kayıt yaptıran ilk 25 kişi anılan eğitime katılabilecektir. Eğitimde uygulamalı patent araştırması yapılacağı için bilgisayarlarınızın yanınızda getirilmesini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,
Rektörlük