Maltepe Üniversitesi | Maltepe Üniversitesi Tanıtım Tercih Günleri

Maltepe Üniversitesi Tanıtım Tercih Günleri

2020 Tanıtım Tercih Dönemi boyunca Marmara Eğitim Köyünü ziyaret ederek Akademisyenlerimiz ve Tanıtım Ekibimizle birebir görüşebilir veya Online Tanıtım Programlarımıza katılabilirsin.

Ekibimizle daha detaylı konuşabilirsin!

24 Temmuz 2020 itibarıyle her gün Blackboard Collaborate, Discord, Skype ve Zoom platformlarında seni bekliyor olacağız.

24 Temmuz – 14 Ağustos tarihleri arasında Online Tanıtımlarımıza “Online Görüşme Odası Formu”nu doldurarak katılabilirsin. Tanıtım ekibimiz seninle hemen iletişime geçecek. Forma buradan ulaşabilirsin.

Tanıtım Tercih Günleri Maltepe Üniversitesi Discord Platformunda

Tanıtım ekibimize ulaşabilir, Üniversitemiz ve bölümlerimiz/programlarımız hakkında merak ettiğin soruları ekibimizle Discord Platformu üzerinden görüşebilirsin.

Discord kanalımıza buradan katılabilirsin.

Çağrı Merkezi

Aşağıda belirtilen iletişim numarasından Çağrı Merkezi tanıtım ekibimize ulaşabilir, Üniversitemiz ve bölümlerimiz/programlarımız hakkında merak ettiğin soruları ekibimize sorabilirsin.

Çağrı Merkezi:  444 65 87

*27 Temmuz 2020 Pazartesi gününden itibaren Tanıtım Tercih Günlerinde Marmara Eğitim Köyüne gelmek için rezervasyona ihtiyacın yok.