Maltepe Üniversitesi | Maltepe Üniversitesi Çocuk Üniversitesi (5. Dönem)

Maltepe Üniversitesi Çocuk Üniversitesi (5. Dönem)

Dolu dolu geçen 4 dönemi geride bırakan Maltepe Çocuk Üniversitesinin 5. Dönem açılışı 6 Ekim 2018 tarihinde gerçekleşti. Açılışımız; rektör yardımcımız, öğretim üyelerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla Cumartesi 9:50’de Üniversitemiz Kültür Merkezinde gerçekleşen törenle yapıldı. Son derece heyecan ve yoğun ilgi ile geçen törende velilerimiz program hakkında bilgilendirildi ve öğrencilerimiz için uyguladığımız programda temel dersler olan Düşünme Becerileri, Yaratıcılık, Duygusal ve Sosyal Gelişim\Liderlik derslerinin yanında seçmeli olarak sunduğumuz Felsefe, Doğada Stem, Mekatronik\Robotik, Yaratıcı Yazarlık, Kodlama, Akıl Oyunları dersleri öğrencilerimize tanıtıldı. Program boyunca tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

13 Ekim 2018-12 Ocak 2019

09:50-11:20: Temel Dersler (Düşünme Becerileri & Sosyal-Duygusal Gelişim & Yaratıcılık)

Temel Dersler 1. Grup: Prof. Dr Ümit Davaslıgil

Temel Dersler 2. Grup: Mithat Yanık