Maltepe Üniversitesi | GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI

22-25 Aralık 2021 tarihlerinde, Dünya Aşçılar Birliği (WACS) işbirliği ile Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından organize edilen, Türkiye'nin en büyük gastronomi yarışması ve festivali 18. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde yarışan öğrencilerimiz büyük bir başarıya imza attı.  

Türk ve dünya şeflerinin 70’den fazla kategoride yarıştığı organizasyona iki ekiple katılan Maltepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Üniversite Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekibi kategorisinde birincilik ve Yılın En İyi Üniversite Ekibi kategorisinde ise ikincilik ödülüne layık görüldü. 

 Öğrencilerimizi ve gözetmen hocalarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz. 

Ekip Üyeleri

Aslı Biçer

Beyza Uçarı

Cansel Yüksel

Cem Erdoğan

Yağmur Etyemez

Yasemin Biçer 

Öğretim Elemanları

Öğr. Gör. Kübra Topaloğlu Günan

Öğr. Gör. Seda Çakmak Kavsara

Öğr. Gör. İsmet Kutay Sırıklı

Ar. Gör. İkbal Ertuğrul Dikeç

Öğrencilerimize destek veren, yetişimlerine katkıda bulunan Güzel Sanatlar Fakültesinin yönetici ve öğretim elemanlarıyla birlikte her bir öğrencimizi ayrı ayrı kutluyor; başarılarının devamını diliyoruz.

Saygılarımızla,
REKTÖRLÜK
    
 
Düşüncede Özgür, Eğitimde Çağdaş, Bilimde Evrensel