Maltepe Üniversitesi | Atölye 3 Dönüşüm Sergisi Oylaması Sonuçlandı!

Atölye 3 Dönüşüm Sergisi Oylaması Sonuçlandı!

Maltepe Üniversitesi’nde Dr. Öğr. Üyesi Emel Cantürk, Dr. Öğr. Üyesi Yekta Özgüven ve Dr. Öğr. Üyesi A. Kumsal Şen Bayram’ın yürütücülüğünde sürdürülmekte olan “Geri Dönüştürülmüş Atıkların Üç Boyutlu Yazıcı Teknolojisiyle Yeniden Kullanımı Üzerine Bir Atölye Çalışması” başlıklı Bilimsel Araştırma Projesi kapsamında gerçekleştirilen Atölye 3 Dönüşüm başlıklı atölye çalışmasının sergisi ve oylaması sona erdi.

Oylama sonucunda, B2 tasarım ekibi (Furkan Kanmaz, İlayda Cansız, İsmail Hakkı Çakır, Yasemin Bayram) 3x2x1! Combine! başlıklı projesi ile en çok oyu alarak birinciliği kazandı.

İkinci, Cave Bench başlıklı projesi ile C2 tasarım ekibi (Ozan Tokman, M. Ali Karanfil, A. Kenan Aydın, Nesrin Özbağ) ve üçüncü Screw-Cube başlıklı projesi ile A2 tasarım ekibi (A. Selim Özel, Elif Kaya, Hasan Biber, Yağmur B. Demir) oldu.

Birinciliği kazanan proje, Haziran ayı içerisinde İTÜ Magnet FabLab - Tridi Atölye tarafından 1/1 ölçekli olarak basılacak ve Temmuz ayında da üniversitemiz kullanımına sunulacak.