Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM) | KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI || TechTalent 2021 (03/2021)
Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM)

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI || TechTalent 2021 (03/2021)

Paylaş

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI || TechTalent 2021 (03/2021)

-       Kuveyt Türk TechTalent Programı Nedir?

Kuveyt Türk TechTalent programı Kuveyt Türk'ün gelecek yıllarda başarısını devam ettirecek ve daha üst seviyelere çıkaracak Bilgi Teknolojileri yeteneklerini yetiştirme programıdır.Kariyerine güncel teknolojilerile çalışan, Ar-Ge projelerinde görev alan bir yazılım mühendisi, veri analisti veya iş analisti olarak başlama fırsatı bulacaksın.

-       TechTalent Programı için Sunulan Farklı İmkanlar Var mıdır?

·        Ücretsiz Yüksek Lisans imkanı

·        Özel TechTalent Eğitim Programı

·        Özel Kariyer Planlama ve Kariyer Yönetimi

·        Özel Ücretlendirme

-     Bu Programa Kimler Başvurabilir?

2020 yılında üniversiteden mezunsan veya 2021 yılı içinde Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği veya Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinden mezun olacaksan başvuru yapabilirsin.

-      Nasıl Başvuru Yapabilirim?

Katılbize.com üzerinden bir özgeçmiş oluşturup, online başvuru yaparak bu eşsiz tecrübeye dahil olabilirsin.

-     TechTalent Olmak İçin Hangi Aşamalardan Geçeceğim?

Başvuru sonrasında kriterleri karşılaman durumunda video mülakat, genel yetenek sınavı ve kişilik envanterine katılacaksın. İlk aşamada başarılı olman durumunda online bir İngilizce sınavına dahil olacaksın. Online sınav süreçlerinden sonra keyifli ve farklı bir değerlendirme merkezi tecrübesi seni bekliyor. Bu süreçte tüm yeteneklerini ve fikirlerini göstermen gerekiyor. Bu süreçten de başarılı bir şekilde geçersen Kuveyt Türk Üst Yönetiminin yer aldığı panel mülakat deneyimi yaşayarak sürecini tamamlayacaksın.

-     Süreçler Hakkında Nasıl Bilgi Sahibi Olabilirim?

Sonucun ne olursa olsun her aşamada ayrı bilgilendirmeler gerçekleştirilecektir. Grup ve Case Study değerlendirme süreçlerine katılım sağlayan adaylara kişiye özel tasarlanan Yetkinlik Gelişim Mektubu gönderilecektir.

 -      DeğerlendirmeMerkezi Süreçlerinde Benden Ne Bekliyorsunuz?

Yeniliğe açıksan, sürekli gelişime önem veriyorsan ve analitik bakış açısına sahip olduğunu düşünüyorsan, bunları bize göstermeni bekliyoruz. Bize kendini tanıtabileceğin uygulamalarımız hazır, merak etme.

HEMEN BAŞVUR!