Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM) | 25.02.2020 || Akran Mentörlüğü Eğitim Programı (SKS) / "Akran Mentörlüğünde Kariyer Yönetimi"
Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM)

25.02.2020 || Akran Mentörlüğü Eğitim Programı (SKS) /  "Akran Mentörlüğünde Kariyer Yönetimi"

2019-2020 Akademik Yılı Akran Mentörlüğü Eğitim Programı'nın 25 Şubat tarihli eğitiminde konu "Akran Mentörlüğünde Kariyer Yönetimi"ydi.

Üniversitemizin Kariyer Merkezi olarak katkı sağladığımız bu programda hem iş yaşamına ilişkin temel kavramlar ile ilgili bilgiler paylaştık hem de öğrencilerimizin sorularına birlikte yanıtlar bulmaya, onlara rehberlik etmeye çalıştık.

İyilikten, paylaşmaktan, başarı için gayret etmekten keyif alan, kimi zaman zorun kolayını keşfetmiş, dürüst olmuş, kendisi yukarı çıkarken başkasını da beraber yukarıya çekmenin mutluluğunu erken yaştan tadan 15 genç arkadaşımızla gerçekleştirdiğimiz bu program ve bize katkıları için çok teşekkür ederiz.