Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM) | 17.12.2021 || CPL100 Career Planning Dersi STK konuğu Mezunumuz Hatice Simge Solak (LÖSEV)
Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM)

17.12.2021 ||  CPL100 Career Planning Dersi STK konuğu Mezunumuz Hatice Simge Solak (LÖSEV)

198

Okulumuzun sağladığı destekle kurulduğumuz günden bugüne kadar geçen sürede yapılan etkinlikler, “Maltepe Üniversitesi Lösev Kulübü” adını kullanarak gerçekleştirildi. Geçen 2 yıl içerisinde, lösemili miniklerimize umut olarak farkındalık yaratırken bu zorlu süreçte desteğe ihtiyaç duyan ailelerimize de destek olmak için Üniversitemiz bünyesinde (@maltepeedutr) çalışmalar düzenledi.
Türkiye geneli Üniversitelerede (80 farklı Üniversitede yer alan) LÖSEV FAYDA Topluluklarının ortak kullandığı logoya Üniversitemizin resmi onayıyıla bugün geçmiş bulunmaktayız. Yeni dönemimizde Üniversitemizi ve LÖSEV’i gururla temsil edeceğimiz etkinlikler yaparak minik savaşçılarımızın ve ailelerinin yanlarında olacağımızı belirtmek isteriz. -MAULÖSEVFAYDA YÖNETİMİ