Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM) | 16.12.2019 || Gastronometro - Saha Ziyareti
Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM)

16.12.2019 || Gastronometro - Saha Ziyareti

16.12.2019 || Gastronometro - Saha Ziyareti

16 Aralık 2019, Pazartesi günü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüzden, Bölüm Başkanı Hocamız ÖZlem Aytürk ve son sınıftan 20 öğrencimizle, Gastronometro'yu yerinde ziyaret ettik.

Kısa bir alan turuyla başlayan gezimizde, hem dünyaca ünlü şeflerin geldiklerinde çalıştıkları mutfakları, teknik donanımı (HORECA Stüdyo, Pasta ve Ekmekçilik Stüdyosu vb.) yerinde görme fırsatımız oldu hem de bu alanla ilgili sorularımızın da cevaplarını aldık.

Ardından Gastronometro Direktörü Maximillian Thomae ve Şef Vedat Demir'in sohbetiyle devam eden etkinlikte, "Sürdürülebilir Balıkçılık" temasını ise Seçil Yılmaz'dan dinledik. Son olarak Şef Veysel Eren "Balık Workshop" ile bir yandan püf noktaları paylaşırken bir yandan da ilham veren hikayesini öğrencilerimizle paylaştı.