Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM) | 06.11.2020 || GED 154 Kariyer Planlaması Dersi // T.C. Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan
Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM)

06.11.2020 || GED 154 Kariyer Planlaması Dersi //

T.C. Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan'ı ve Rektörümüz Prof. Dr. Şahin Karasar'ı konuk etti.

#KariyerPlanlama dersimizde önemli konuklarımız vardı. Dersimizi ilgilyle izleyen öğrencilerimiz ve MİKAM adına; T.C. Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Sayın Göksel Aşan'a, Rektörümüz Sayın Prof. Şahin KARASAR Ph.D. 'a Kariyer Planlaması Dersi Hocalarımız Banu KOC CAKAN ve Murat Oktay'a çok teşekkür ederiz.

#maltepeuniversitesi #kariyerplanlama #hepimizeguzelgelecek #yolunbasindamikamyaninda