İnsan Hakları Araştırma ve Uygulama Merkezi | Küresel Dönüşümler ve Farklılaşmalar Kongresi
İnsan Hakları Araştırma ve Uygulama Merkezi

Küresel Dönüşümler ve Farklılaşmalar Kongresi

KÜRESEL DÖNÜŞÜMLER VE FARKLILAŞMALAR KONGRESİ

Küresel Dönüşümler ve Farklılaşmalar Kongresinin ikincisi "Dijitalleşme ve Dijital Toplumun Geleceği" konu başlığı altında 12-14 Mart 2020 tarihlerinde Antalya’da Akdeniz Üniversitesi işbirliği ve Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünün ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

Kongrede sunulan bildiriler ISBN numarası alınmış bildiri kitaplarında elektronik ortamda yayımlanacaktır. Gönderilen bildirilerin orijinal olması, başka herhangi bir kongre veya dergide yayınlanmamış ve değerlendirilmek üzere gönderilmemiş olması gerekmektedir. Arzu eden katılımcılar çalışmalarını hakem sürecinin ardından çalışma alanlarına uygun olan kongre ortağı dergilerin birinde yayımlatabileceklerdir. Ayrıca kongremiz kapsamında saygın bir yayınevi ile editörlü uluslararası kitap derlenecektir.

Küresel Dönüşümler ve Farklılaşmalar Kongresi, akademisyenleri, karar alıcıları, uygulayıcıları, uzmanları, yenilikçileri ve lisansüstü öğrencilerini kongreye katılım ve bildiri sunmaları için davet etmektedir.

Son Özet Gönderim: 10 Mart 2021

Son Kayıt: 22 Mart 2021