Güzel Sanatlar Fakültesi | Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri SIRHA’ya katıldı

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, HORECA (Hotel, Restaurant, Cafe) sektörünün dünyadaki en büyük ve en prestijli buluşması olarak nitelendirilen, ve 18-20 Kasım 2021 tarihinde 8. si İstanbul’da yapılan SIRHA fuarına 50 öğrencisi ile birlikte katılım sağladı.

Uluslararası bir ağa bağlı olan ve bu alanda eğitim alan öğrencilere alanlarının inceliklerini öğretmeyi ve yeterlilik kazandırmayı hedefleyen SIRHA etkinliğinde öğrencilerimiz, Türkiye’nin zenginliklerini ve dünya mutfaklarındaki yenilikleri görme imkanı buldu.