Maltepe Üniversitesi | Maltepe Üniversitesi Mobil Uygulaması Hizmetinizde

Maltepe Üniversitesi Mobil Uygulaması Hizmetinizde

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Şahin Karasar'ın öneri ve desteğiyle, tümüyle Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığının çalışanlarınca yapılandırılan Maltepe Üniversitesi Mobil uygulaması bugünden itibaren hizmetinizde.

Konuya ilişkin ilk bilgiler şöyle:

Maltepe Üniversitesi Mobil,  Android cihazlara uygun şekilde tasarlandı  ve Beta sürümü olarak hizmete sunuldu. Uygulamada önceliği elbette öğrencilerimize verdik.

Maltepe Üniversitesi Mobil uygulamasıyla aşağıdaki işlemleri kolayca yapabilirsiniz:

• Haberleri ve Duyuruları okuyabilir,
  • Etkinlik Takvimini izleyebilir,
  • Profil ayarlarınızı ve bilgilerinizi,
  • Ders Listesini,
  • Ders Programını,
  • Notları,
  • Devamsızlık durumunu görebilir,
  • Yemekhane mönüsünü öğrenebilirsiniz.

Maltepe Üniversitesi Mobil uygulamasının, yeni gereksinimler doğrultusunda kendini sürekli olarak yenileyeceğini, tüm paydaşlarımız için (Öğrenci, Akademisyenler, İdari Personel) gerekli her türlü hizmeti zaman içinde daha yetkin bir biçimde karşılayabileceğini bilmenizi isteriz.

Maltepe Üniversitesi Mobil'i hizmete sunmak için zaman sınırı tanımadan, gece gündüz çalışan mensuplarımıza çok teşekkür ediyor; başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

REKTÖRLÜK