667 SAYILI KHK İLE KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİMİZİN EĞİTİM-ÖĞRETİM ÜCRETİ ÖDEMELERİNE İLİŞKİN DUYURU

667 SAYILI KHK İLE KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİMİZİN

EĞİTİM-ÖĞRETİM ÜCRETİ ÖDEMELERİNE İLİŞKİN DUYURU

667 sayılı KHK kapsamında Üniversitemize yerleştirilen öğrencilerin (özel öğrenci olarak başka üniversitelerde öğrenim görenler de dâhil olmak üzere), eğitim-öğretim ücretlerini 6 eşit taksitte Üniversitemize ödeyeceklerdir.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca ilan edilen eğitim-öğretim ücretleri için TIKLAYINIZ.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın 10/11/2016 tarih ve 995 sayılı yazısı uyarınca; ödenecek ücretin ilk üç taksitinin en geç 20 Aralık 2016 tarihine kadar Üniversitemizin aşağıda belirtilen IBAN hesabına yatırılması gerekmektedir. Kalan diğer 6 taksiti ise 2017 Ocak ayından başlamak ve Haziran ayı dahil olmak üzere her ayın en geç 20’sine kadar ödenecektir. (EFT/Havale ile ödeme yapılması durumunda, açıklama bölümünde öğrencinin T.C. kimlik numarası ve Ad & Soyad bilgilerinin belirtilmesi gerekmektedir).

Belirtilen tarihe kadar ödeme işlemlerini tamamlamayan öğrenciler, ilgili döneme ait final sınavlarına katılamayacaklardır.

Mezun aşamasına gelmiş veya öğrenim süresinde mezun olamamış öğrencilerden dönemde en fazla üç ders alanlar, AKTS kredisine göre hesaplanan ücreti ödeyeceklerdir. Üçten fazla ders alanlar ise eğitim-öğretim ücretinin tamamını ödeyeceklerdir. Özel öğrenci olarak başka bir yükseköğretim kurumunda dönemde en fazla üç ders alanların, bu durumu belirten yazıyı (derslerin AKTS kredilerinin de yazıda belirtilmesi gerekmektedir) ilgili yükseköğretim kurumuna onaylatarak Üniversitemize teslim etmeleri gerekmektedir.

Gelecek yıllara ait eğitim-öğretim ücretini kapatılan yükseköğretim kurumuna peşin olarak ödeyenlerin; banka dekontu, makbuz, hesap ekstresi veya pos cihazları tarafından üretilen belgelerini 20 Aralık 2016 tarihine kadar Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı'na teslim etmeleri gerekmektedir. Bu belgeler, Maliye Bakanlığına Üniversitemiz tarafından iletilecektir. Bu durumda olan öğrenciler, Maliye Bakanlığından onay gelene kadar Üniversitemize herhangi bir ödeme yapmayacaklardır.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının konuya ilişkin yazısı için TIKLAYINIZ.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 19 Aralık 2016 tarihli duyurusu için  TIKLAYINIZ.

Hesap Bilgileri:

IBAN NO : TR22 0006 4000 0011 2650 2123 70